Cila eshte Logo e Apple?

Keni 10 seconda kohe per te gjetur cila eshte logo e sakte e kompanise Apple?

10, 9, 8, 7 …

Nje studim i University of California Los Angeles mbi thjeshtesite e simboleve te kompanive, del qe me shume se gjysma gabojne dhe nese logo eshte e thjeshte dhe pa ngjyra…

BEJ TESTIN

You were correct!
Research indicates that less than half of uninformed people find the correct logo. The situation is even worse when they are asked to draw the logo. Only 1 out of 85 participants made no errors. Ironically, when asked on beforehand, nearly everybody thought they would do well.

E gjetet? cila ishte e sakta?

hahahahahaha! Deshtova me heren e pare! :stuck_out_tongue: te dyten i ktheva synat nga MacBook Air qe kam dhe e gjeta se cila qenka :stuck_out_tongue:

deshtova dhe une…hahaha…:stuck_out_tongue:

Ne fakt jane detaje qe syri nuk i ve shume re!

Si pershembull, Renditja e Ngjyrave tek logo GOOGLE? Asnjeri nuk i mban mend, sado qe mund ta perdorin apo shikojne me shume se 5 here ne dite :smiley:

Provojeni…

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha! Shum e vertete edhe kjo! :smiley:

Puna e ngjyrave, sado qe ta shikosh, diten tjeter e harron :stuck_out_tongue: hahaha