Cila ishte kamera jote e parë ?

Fotografine e kam pasion por nuk jam “fotograf profesional” ^_^, dhe meqe jemi edhe tek tema “Fotografia dhe Grafika”, thash ta shohim se cila ishte kamera juaj e parë ? Un i mbaj mend disa foto ne Tirane, viti 2002 dhe 1 qe me kujtohet dhe kamera, ishte Polaroid si kjo:

Ja dhe disa kamera tjera te vjetra (mbase ju kujtojne ndonjeren qe keni patur dhe ju…)