Cilat janë 3 gjërat më kryesore për njeriun?

Siapas mendimit tim jane:
Shendeti
Familja
Mendja

po sipas jush ?

Shendeti edhe per mua :slight_smile:

Nana :smiley:

dhe Mendja :slight_smile:

Ato qe permendi Labja

ato qe tha labja :slight_smile:

:cool::stuck_out_tongue:

Sa shkurt i paskeni rene :slight_smile: ato qe tha labja :slight_smile: imagjinoni sikur tja kishte fut kot :stuck_out_tongue:

:smiley:

Shendeti
Lumturia
Familja

po keto jan kryesoret per te gjith !!

po ti e shtove lumturin qe te mos ishe si te tjeret :smiley: haha :stuck_out_tongue:

:smiley: gjithesesi kisha dhe nje fjali tek Famijla, se jo te gjithe e mendojn njesoj

Pershembull per disa eshte shoqeria, se ate kan si familje.

kur thash famijle nenkuptova nevojen per te pasur njerez qe te duan dhe i do , per ngrohtesi shpirterore etj :D…kshu qe futet dhe shoqeria :wink:

Shendeti…

Familja…

Dashuria :D…

Ftyra! Kur t’shkon ftyra ti s’ki pse jeton!

gjeja kryesore per njeriu eshte kur e kupton ne fund cfar plehu eshte.:stuck_out_tongue:

shendet:
-fizik
-mendor
_fat…po i pati keto i ka te gjitha

1_durimi
2_zemergjersia
3_kurajo per te falur