Cilat jane cilesite e lidhjes tuaj perfekte?

Cfare cilesi doni te keni ne lidhjen tuaj! Sigurisht fjala perfekte eshte shume larg realitetit por beni nje pershkrim sa me te kuptueshem ne ate qe doni.

qe
-lidhja te jet me ndjenj reciproke nga te dy
-te jet e sinqert , pa genjeshtra
-te jet e fort , ti bej ball cdo pengese

  • te ket besim
    etjj

=> 1- ta duan njeri tjetri
2- ta respektojn
3- te ken besim
4- te mos perpiqen ti bejn lojra njeri tjetrit ne adrese te personave te tjer (qoft edhe te panjohur)
kto me vijn ne mendje :slight_smile:

kjo nr 4 e ulkines sme duket dhe aq gje e keqe
ca ka ta provokosh , e tja nxish cik :smiley:
flas ne hapat e par te lidhjes , kur besimi ska arrit akoma majat

ne hapat e par jam dakort po jo kur ke ber edhe 5 muaj me te ee … :wink:

njejt mendoj edhe un :slight_smile: