Cilat push-njoftime i keni te aktivizuara ne telefonin tuaj ?

Cilat push-njoftime (sikur sms) i keni te aktivizuara ne telefonin tuaj ? Un kam fb msn, whatsapp, e-mail, twitter, kalendarin, game center,instagram, vine dhe spotify.

Un disa i kam hequr se jan vertet te bezdisshme :slight_smile:

Ato te chatit dhe disa njoftime per email monitor pasi vijne ├ždo minut pothuajse!

Mua nuk me le rehat lirenti.com ne e-mail hahah