Cilet filma pelqeni?

Cilet filma pelqeni :?:

Mungon Thriller, dhe Fantazi!

une ata Shkencore

Vdes per filmat shqiptare me lufte

Horror, mister, enigme, fantashkence!

Porno, erotike :lol: :lol: :lol:

une pelqej çdo lloj filmi , nuk jam me naze :smiley:

nuk je pa shok altin :lol: :lol:

[b]me thene e drejen me pelqejne:

horror
shkencore
komedi[/b]
8)

nuk je pa shok altin :lol: :lol:[/quote:1kg10knn]

Daku si paska qef keto filma :lol: :lol: :lol:

mua me pelqejne fantastiko shkencor dhe me aksion :slight_smile:

mire do te ishte, te kishin te drejte te benim tre zgjedhje, jo vetem nje…

[b]Siq tha dhe nje Anetar me siper

Shkencore dhe Aksion.[/b]

aksion, mister dhe horror.

mua me pelqejne filma komedi dhe thriller

Horror dhe me aksion jane te papare apo jo?

Une pelqej aksion por edhe shkencor

un pelqej aksion ,shkencor,komedi jan shum te bukur

une i pelqej filmat shkencor

Aksin ma shum, horror n`gjys dites i shoh najher:p