Cili eshte kompjuteri laptop me i holl deri me sot

Nuk ka shume nga prezantimi i Apple mbi new Macbook, i cili solli nje ndryshim total te kësaj serie. Apple gjate prezantimit ka theksuar se new Macbook eshte kompjuteri laptop me i holle ne bote deri me sot, rreth 0.14–0.52 inch (0.35–1.31 cm).

ja nje foto nga produkti:

Sigurisht teknologjia ka avancuar, tashme nuk eshte nevoja te vendosesh ventilatorë per te frohur procesorin apo pjesët e tejra. Por konkurrenca nuk është dakort, qe Macbook eshte kompjuteri me i holle deri me sot…

Sidomos, dy rivalet e Apple, nuk e mendojnë keshtu. Lenovo dhe Asus, kane publikuar disa tweet, duke u talluar me Apple mbi laptopin me te holle:

Duke i lene fjalët, ja dy krahasimet:

po pra, ket se kuptova as une… :mendoj:

Ky Asus qenka shum i holle!

Prit se isha duke matur telefonin :smiley:
Vertet shume te holle, ne fakt ai i Asus eshte dhe pak me lart me parametrat e perfomances sesa Apple Macbook 2015.