Cili është problemi më i mprehtë dhe shqetësues i futbollit shqiptar?

Duke pare se futbolli Shqiptare ka shume probleme shqetesuese per te gjithe sport’dashesit, mendova te hap nje sondazh per te diskutuar se cili eshte problemi thelbesor qe ndikon me shume tek futblloi Shqiptare.

Le te themi qe punet vijne zinxhir:

nga: Drejtimi i dobet, sjell
Trukimet
Neglizhimin e futbollistëve per loje
pon b nuk fituaie Infrastruktura pasi ska investim
dhe pa lene menjane ndërhyrjen e politikës