Cili eshte qyteti me i madh qe keni vizituar?

Cili eshte qyteti me i madhe qe keni vizituar? Ne Europe, Amerik apo çfaredo kontinenti tjeter…

Nese qyteti nuk eshte ne kete liste te sondazhit, mund ta shkruani ne kete postim.

qyteti me i madhe qe kam vizituar eshte Berlini ne 2004

une deri tani rome dhe milano nuk eshte se i kam vizituar 100% po nje 70% po…
kjo eshte nje foto nga milano

ne rome do ti ve me vone:roll:

Fieri hahaaha :stuck_out_tongue:

jam ne dilem ke te zgjedh :mendoj: , i kam vizituar te teeerr :cool: :P:P…skemi dal asnjeher nga shqiperia neve :roll:

jo se eshte qyteti me i madh, por me pelqen shume ,vlora, nuk flas per fierin ,jemi edhe komshinj edhe cdo te shtunee dalim andej dhe hame ndonji dreke,

New York e kam enderr ta vizitoj, dhe ne Wien jetoj! (ReniX Vienna eshte nje qytet i lashte, & poashtu i madh:)) besoj se duhej ta kishe ven’ ne sondazh :slight_smile:

Ice, nuk kishte me vend :slight_smile: prandaj eshte opsioni tjeter! 10 mund te shtoje :smiley: