Cilin version te Windows 8 do ta shkarkoni ?

Sic e dini tashme, Windows 8 vec sa nuk eshte leshuar… per kete hapa ket’ sondazh qe ta shohim se cilin version do ta shkarkoni ju, apo jeni akoma skeptik dhe nuk keni ndare mendjen nese do ta instaloni Sistemin e ri Operativ apo jo.

Nuk do e shkarkoj fare,do mbaj 7 :slight_smile:

Të konsolidohet njëherë e pastaj shofim(Duhet të keshë një PC rezervë nqs duhert me ba prova)

Sic kam votuar, do ta shkarkoj Windows 8 Pro WMC!

Eshte bre problem aktivizimi i Windows 8, pasiqe kto “loader” qe jane per W7 & Vista nuk do te funksionojne me!

Procedura e aktivizimit ne Windows 8:

Per crack-imin do dalin shum tool te tjera, dhe pse per 40 dollar nuk eshte ndonje shume se çfare nese nese doni vertet te kaloni ne Windows 8!

Dhe un si Kliton, ka shume mundesi qe PC-kryesor ta mbaj ne Win 7!

Nuk kemi lek per W.8, (personalisht nuk kam nerva) :smiley: