Clean Master per Windows

Clean Master eshte nje program shum i mire dhe efikas per kompjuterin tuaj! Eshte falas dhe shume i vogel ne madhesi! Ky program sherben per te pastruar mbeturinat ne PC-ne tuaj, nga programet e ndryshme, perfshire edhe web cache te shfletueseve te internetit. Me poshte mund ta shihni edhe videon e programit se si funksionon. Une e kam instaluar ne PC (siç shihet edhe foto me lart) dhe jam shume i kenaqur me te! Iu rekomandoj ta instaloni edhe ju!

//youtu.be/Zdsk8IPV1J0

https://www.cmcm.com/en-us/clean-master-for-pc/

Faleminderit per njoftimin, po me CCleaner si eshte?

Ne versionin e fundit ka ndryshime dizejnimi.

Une ne fakt me CCleaner nuk e nderroj as1! Por edhe ky, duke e marre parasysh qe eshte FALAS, ia vlene ta kesh ne PC! (y)

Pershendetje

A funksionon kjo tek Windows 7 ?

Sigurisht! Fotoja me lart ne Windows 7 eshte bere!

Është shumë i mirë kam kohë që e përdor

Duhen para dhe funksionet qe kane per optimizmin e SSD-ve!

[u]do i lutesha moderatoreve qe ta mbyllin temen dhe te fshijne lidhjen per shkarkim! Kam marre raportime qe programi ka shkaktuar probleme me sistemin! Ju lutem ta mbyllni temen!

Flm.[/u]

Le ta leme hapur temen, mund te diskutohet mbi problemet qe shkakton dhe zgjidhjen e tij :wink: (y)