Dashuria e pare ...pse e kujtojme shpesh...

Arsyet që na bëjnë të kujtojmë shpesh herë dashurinë e parë

Marrëdhëniet e dashurisë kohët e fundit janë bërë pak a shumë çështje tregu, njerëzit tani shumë rrallë nisen në një lidhje nga dashuria që mund të ndiejnë për një person, më shumë është stimul dashuria që kanë për paratë e atij personi.

Kjo lloj shoqërie na shtyn të mendojmë për një periudhë të jetës sonë, në të cilën shoqëria ishte më naive dhe ndjenjat e dashurisë ishin më të vërteta. Pra na bën që t’i rikthehemi dashurisë së parë. Kështu që në një shoqëri ku erosi është bërë një mall konsumi, shitjeje dhe blerjeje, na duket shumë e arsyeshme që të kthehemi në atë periudhë kur ne ishim më të lumtur, si një tentativë e dëshpëruar për t’i ikur realitetit banal që na rrethon.

Ky rikthim në të kaluarën nuk vjen si një rrjedhojë e një historie të mrekullueshme të jetuar, por si rrjedhojë e një të tashmeje shumë zhgënjyese. Ky kalim nga realiteti në një ëndërr mund të jetë shumë tronditës, megjithatë në jetë duhet rrezikuar dhe duhet të mendoni se nesër në një vend apo në një rrugë në të cilën kaloni do të gjeni dashurinë e jetës suaj.

E kujtojme shpesh sepse eshte nje ndenje qe nuk e kemi provuar kurre me pare.

E kujtoj shpesh, sepse per momentin eshte dashuria e vetme qe kam perjetuar, e cila me ka bere te qaj dhe te vuaj.

As qe e mendoj fare …

ndonjehere me te rralle kujtoj

Cdo gje a pare nuk harrohet

Albextra harrohet mi si jo :slight_smile: pastaj varet edhe nga gjerat qe ke perjetuar :ciao:

Skan te bejn gjerat e perjetuara me dashurine pare,ajo mbetet e vetme dhe e pashoqerushme prandaj dhe quhet e pare!

Eshte mese e vertet,dashuria e pare nuk harroet kurre…

(y) (y) (: (:

Sepse eshte loje ndjenjash pa hile