Dashuria e shprehur ne imazhe

Foto ku shrehet ndjenja e dashurise

:smiley:

:slight_smile:

:slight_smile:

Mima kjo e pilivesave, foto fantastike, do t’a kopjoj sigurisht… ( Nuk e di perse por pilivesat me pelqejne jasht mase, te shkretat kur isha e vogel cfare nuk pesoshin nga une, tani kam kohe pa i pare, ishalla nuk i kam zhdukur…) :smiley:

hahahaha, me shkrive fare moj Insomnia … :smiley:

Ja dhe ca te tjera :slight_smile:

:smiley:Te mrekullueshme, po ajo foto e piliveses ishte e bukur, si dhe zemra midis dy pirunjve. Urime te gjitheve :duartrokas:

:slight_smile:

:zemer: