Dashuria ekziston kudo!

Ky eshte nje koleksion me foto te disa gjallesave te botes te cilat na tregojne se dashuria ekziston ne cdo gjallese dhe jo vetem tek njeriu. Eshte e vetmja ndjenje e cila na lidh dhe na ben te perbashket ne nje bote te vetme.

e bukur është dashuria dhe shfaqet në mënyra shum intesante dhe mahnitëse

sa foto e bukura sidomos kjo e delfinave shum romantike…

Shum te bukura delfini me macet :slight_smile:

Mua me shume me pelqejne ato bibat, rosat si thone :D:D

haha…Emaus, mos je gje andej nga Shkodra qe the bibat sepse andej i thojne keshtu…:stuck_out_tongue:

Jo nga Fieri jam, por edhe andej biba i thone :D:D

Shume galeri (me kafshe) romantike