Dashuria Romantike....ja se cfare eshte ajo....!!

Megjithëse, tingëllon pak si utopi, dashuria romantike është elementi më i fuqishëm i dashurisë rinore. Ajo konsiderohet si “dashuri e përjetshme” që nuk e humbë fuqinë, po të zgjas edhe me shekuj të tërë, dhe atë me intensitet të pa zvogëluar. Fuqia e saj është aq dominuese sa që logjika, në raste të tilla, e humb kuptimin dhe sakrificat kalojnë çdo kufij. Edhe më sublimja përball saj, pra vet kuptimi i jetës, nuk paraqet asnjë lloj sfide. Andaj nuk thuhet kot se dashuria romantike është opiumi më efektiv që mund të ekzistoj.

Dashuria e çiltër shihet edhe në fund të detit
Kur të djersitën duart… zemra të rrahë shpjet… e zëri të mbetët në fyt…

-Jo, kjo nuk është dashuri… kjo është pëlqyeshmëri.

Kur nuk mundesh ta largosh shikimin ose duart nga ai/ajo…

-Jo, kjo nuk është dashuri… kjo është pasion.

Kur përmallohesh… sepse e di se ai/ajo është atje…

-Jo, kjo nuk është dashuri… kjo është vetmi.

Kur të tërheq tjetri/ra… megjithatë mbetesh me të dashurin/ën e parë…

-Jo, kjo nuk është dashuri… kjo është lojalitet.

Kur mbetesh pranë tij/saj… pasi e dinë se të do dhe nuk dëshiron ta lëndosh…

-Jo, kjo nuk është dashuri… kjo është keqardhje.

Kur je më të… të puthë… të mban për dore…

-Jo, kjo nuk është dashuri… kjo është pasiguri.

Kur ja falë gabimet… pasi përkujdesesh dhe shqetësohesh për të…

-Jo, kjo nuk është dashuri… kjo është shoqëri.

Kur i thuash çdo ditë… se është i vetmi/ja në të cili(e)në pandarë mendon…

-Jo, kjo nuk është dashuri… kjo është gënjeshtër.

Kur ai/ajo e ndjenë zemrën tënde dhe të prek thellë në shpirt… dhe kjo të godet fuqishëm…

-PO… kjo është dashuri!!!

Kur je në gjendje t’ia dhurosh zemrën tënde… jetën tënde… vdekjen tënde…

-PO… kjo është dashuri!!!

po kur jane prane zjarrit ,dhe nuk ngrohet asnjeri ??

hahaha…ndoshta dashuri quhet dhe kjo…

[QUOTE]Kur përmallohesh… sepse e di se ai/ajo është atje…

-Jo, kjo nuk është dashuri… kjo është vetmi.

of kjo:(

[b]Kur ai/ajo e ndjenë zemrën tënde dhe të prek thellë në shpirt… dhe kjo të godet fuqishëm…

-PO… kjo është dashuri!!!

Kur je në gjendje t’ia dhurosh zemrën tënde… jetën tënde… vdekjen tënde…

-PO… kjo është dashuri!!![/b]

shum te ver8a kto! Ehh… :confused: :/:frowning:

po kush e ka ekskluzivitetin e vertetesise ???

ata qe kan dashuruar vertet ( qe jan te rralle mendoj )