David Beckham mahnitë me gjuajtjet e tij!

//youtu.be/Aqho1cD2TAA

David Beckham ka qenë duke filmuar një klip promocional për Pepsin dietik në plazhin e Kalifornisë, kur kameramanët për kënaqësinë e tyre i kanë kërkuar që ai të bëjë disa gjuajtje fantastike.
Kur ata e kanë pyetur nëse David e gjuante dot topin drejt e në koshin e plehrave në breg të detit, ata nuk e kanë besuar.
Por kur ai ka filluar të shënojë dhe që të tre gjuajtjet në shenjë i ka mahnitur ata të cilët vetëm brohorisnin nga habija.

Cik si e pa besushme, dhe ky tipi sikur sduket tamam si Beckam!