Deep Freeze STD 6.30.020.1875


https://rapidshare.com/files/126405126/DFSv6.30.020.1875.rar

Per te gjithe ata qe perdorin deep freeze eshte qe ti ndihmoni si behet çinstalimi i deep freeze pasi ky eshte edhe problemi kryesor.
Prandaj une per vete kerkoje ndihme si behet çaktivizimi dhe çinstalimi i ketij varajanti te deep freeze
Faleminderit

Mund ta shpjegosh dhe nje here, çfare kerkon nga ky program?

pershendetje me duhet ndihma e dikujt ju lutem.

te puan ime me kan ngaarkuar me detyren te azhornoj versionete te reja te google chroma dhe mozzilla kam rreth 50 pc qe duhet ta bej kete gje. problemi eshte se pc-t kan te gjith deep freze standart version 7.21. dhe ai qe ka vendosur kodin e deep freze nuk eshte. kam pare video dhe matreiale te ndryshem si te cinsatloj deep freeze por nuk ja kam arritur dot. mundet dikush te me ndihomje ju lutem.
me pak fjale

dua te cinsataloj deep freeze por nuk di paswordin. ndihem ju lutem si tja bej