Demi Moore dëshiron një foshnjë

Aktorja Demi Moore, 46-vjeçare, dëshiron të ketë një foshnjë me burrin e saj, 31-vjeçarin, Ashton Kutcher.
“Pse jo? Gjithçka është e mundshme! Ne kemi aq shumë gjëra për të bërë, dhe sigurisht një prej tyre është të kemi fëmijë. Jam shumë entuziaste për të gjitha mundësitë që bashkëjetesa na jep”, ka thënë aktorja.

Moore tashmë ka tre fëmijë me ish-burrin e saj Bruce Willis.