Dërgo një Recete Gatimi dhe fito 1 Tablet

Faqja me Receta Gatimi - ArtiGatimit.com po zhvillon konkursin e radhës. Ne këtë konkursduke dërguar një recete gatimi me foto keni mundësinë te fitoni disa çmime.

Vendi i pare fiton një Tablet 7 polsh me sistem Android
Vendi i dyte fiton një set me grirës fruta perime
Vendi i trete fiton një perparese gatimi me shkrimin e faqes

Lexo si të marrësh pjesë: https://www.artigatimit.com/2013/06/fito-nje-tablet-7-me-android-duke-derguar-nje-recete-gatimi/

faleminderit edhe per ket mundesi qe na keni dhen per te tregua se dim te gatuajm (y)

Une per te gatuar nuk di,di thjesht te provoj gatimin :stuck_out_tongue:

Iniciativ e bukur

Interesante! Faleminderit