~*~ Dhe 100 Pranvera te bukura per Kukllen ~*~

Kuklla te uroj nga zemra nje datlindje te kendeshme dhe plot surpriza te bukura …

Qofsh gjithmone e lumtur ne çdo etape te jetes … <img src="{SMILIES_PATH}/puthje.gif" alt=":puthje:" title=“puthje:” />

Te perqafoj …Mima :perqafim:

[b]Mima, mire je? Shtrihu pak, qetesohu! Ke temperature? :lol:

Ku e shef ditlindjen e kuklles ti mi! :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

:lol: :lol: :lol:

Mos di ndonjegje kjo qe se dime ne…

Kukulla edhe 100 vjeç. :pir:

Altin, fillove dhe ti tani? Lene re kukllen rehat anej nga eshte! :smiley:

U befsh 100 vjece e mbaresi ne familje!

Ore, me ter men e keni ju re qe kuklla ka ditlindjen? :o

po re , sot e ka :slight_smile: Pa tallje…

Kuklla Urime te sinqerta, per nje jete sa me te lumtur!

Tani vertet u bere maggiorenne!!! :lol: Buon compleanno!

[b]Kuklla u befsh 100-vjec

Tu realizofshin te gjitha deshirat qe ke.

Urimet me te mira nga une.[/b]

Urimet me te perzemerta per Kukllen! Edhe 100 vjec lal!

Dhe 100 Vjece Kuklla, qofte percdohere e lumtur dhe e qeshur!

Urime

[b]U BEFSH 100 VJECE KUKLLA.

FAT E MBARESI KUDO NE JETE.[/b]

Faleminderit nga zemra te gjithe ata qe me kane uruar dhe ata qe skane besuar qe kisha ditelindjen, (po si s’me kini bere nje dhurate, :pir: :pir: :pir: :pir: :birre: :birre: :birre: :birre: :birre: :birre: :birre: :birre: :birre: :birre: :birre: nga nje birre per te gjithe)

Kuklla edhe 100!