Dhe 100 vjeç Aurel!

Aurel, te uroj te behesh dhe 100 vjeç!

Gezuar ditelindjen, fat ne jete dhe kudo!

GEZUAR DITLINDJEN AURELO
EDHE 100 VITE TE LUMTURA

Urimee Ditlindjenn…

Faleminderit per urimet dhe sonte jeni te ftuar te gjithe ketj nga une:D

Gezuar ditelindjen aurel uroj te behesh 100 vjec me shendet te plot

Gezuar ditlindjen aurel shum fat dhe mbarsi ne familje :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

flm ulkina dhe gjendar hajdeni dhe ju sonte se behet fest ketej:p

Patjeter vetem tregona se kur fillon festa :slight_smile:

Ne kohe qenkam se nuk ka kaluar akoma ora 12…:P…

Urime Aurel! U befsh edhe 100 vjec! :slight_smile:

TA GEZOSH DITLINDJEN AUREL:)

Urime edhe 100 tjera :slight_smile:

edhe 100 te tjera aurel. shum fat ne jet dhe sukse .

flm per urimin nga nje birre per te tere ore:D:D:D

Dhe 100 vjec Aurel,te uroj cdo te mire,fat dhe lumturi ne cdo aspekt te jetes.

Edhe 100 vjec Aurelo po mua sme ka ardhur ftesa akoma

o majdo po kush eshte problemi festa vazhdon akoma birra te derdhet lume…

Flm per urimin