Di te bej kete ... por sdi te bej ate....

Kujt i pelqen kjo loja me çfare dini te beni dhe çfare jo :smiley: :stuck_out_tongue: !

Pershembull nje anetar do pyesi nese dini te beni diçka (nese dini te skuqni veze, nese dini te beni byrek, nese dini te lyeni me furçe etj)
Anetari me poshte do shkruaj nese di ta bej apo jo dhe do pyesi anetarin ne vijim diçka nese ai di ta bej! Qart?!

Fillojm _

Anetari me poshte: Dini te beni nje banana split?!

Nein!

Di te besh Yoga ?

Nxuq…

di te besh syltiash :smiley:

Di

di te besh not?

Di ( sa per te mos u mbyt :D)

Di vjersha/kenge per femije ? :smiley:

hahahha Vjersha po,di

di te kercesh?..

Valle? jam thuajse zerOOOOOOOO, nuk po na meson njeri :stuck_out_tongue:

Di te kendosh kenge labe?

Po di (valle dhe modern) :smiley:

Di te ndrosh gomen e makines?

te mak po te bicikletes jo …

di te hidhesh me parashute ?

Di…

Di te besh shopping?

Jo :smiley:

di te luash futboll? :smiley:

:rolleyes: jo

di te pikturosh?

Un te pikturoj ne mur more vesh :@

di te hash buk vet? :smiley:

awwwwwww :stuck_out_tongue:

i pive ilacet oreeeeeeeeeeeeee?..:@

jo me ushqejne te tjeret,:roll:

di te besh peshk?

hahaha di te bej ty :stuck_out_tongue: haahaha

di te besh kafe?:smiley: po dite na bej nje :smiley:

Di

di te kapesh peshk ?:smiley:

Ols, do zyzkat e mia mer :stuck_out_tongue:

di te besh peshk? eshte pyetja?..ik vij syzet :rolleyes:

Ik i vini ju te dyja lart syzet hahahahahahahahahahahahah:ushkriva::ushkriva::ushkriva::ushkriva::ushkriva::ushkriva:

ueeeeeeeeeeeeee ca qelbesine qe eshte do te mbysssssssssssssssssssssss :@

di te luash ndonje vegel muzikore?

He moj kush i do syzet tani :@ qelbesin me akuzove kot :muk:

Di ti bie fyellit me nje vrim haahahah

di te besh kafe? (thash pak me lart) po dite na bej nje :smiley: