Dini gje qe sot aurelio u be 30 vjec?

U befshe dhe 100 aurel:)

faleminderit shum bledi1

Gezuar ditelindjen dhe u befsh 100 vjeç Aurel ! Fat e mbaresi ne jete !

u befsh edhe 100 aurel:D

edhe 100 Aurel dhe cfare te do zemra tu realizoft…

faleminderit te gjitheve nga zemra…

[b]Gezuar Aurel dhe 100 Vjeç!!!

Uroj tia kalosh sa me bukur kete 30-vjetor!![/b]

gezuar 30 vjetorin aurel///urime…

GEZUAR DITELINDJEN dhe u befsh edhe 100 te tjera…

Shume urime per 30 vjetorin Aurel :slight_smile:

Shumë urime për ty. U bëfsh 100 vjeç dhe të uroj çdo të mirë në jetën tënde personale dhe familjare.

Kalofsh mirë. :slight_smile:

shume shume faleminderit te gjitheve…
gjithashtu ju uroj gjithe te mirat edhe juve…:slight_smile:

Gezuar ditelindjen Aurel dhe te uroj cdo te mire dhe suksese kudo!

100 vite te bukura e te lumtura per ty. Urimet me te mira nga zemra

shum faleminderit per urimet jeni te mbrekullueshem…

[COLOR=Navy]Gezuar ditelindje Aurel, u befsh dhe 100 te tjera ,se e paske te forte kete vit,e paske 30 vjetor te uroj ta kolosh sa me mire te jete e mundur[/COLOR]

faleminderit Klitono…

urime dhe 100