[Direkt link] Microsoft Office Professional Plus 2019 (x86/x64)

Te gjitha gjuhet dhe lidhjet direkte per shkarkim, direkt nga serveret e M$!

https://pastebin.com/raw/PLhB7UnK

Skedaret jane ne formatin ISO dhe pasi te keni bere mount, brenda i keni te dy platformat e setupit (32 dhe 64bit).

tani e pashe kete
flm

office 2019 instalohet vetem ne windows 10
te gjitha img jane njesoj pervec setupit perkates
dmth mund te instalojne office/visio/project

edhe ne W7 mund te instalohet, por duhet nje modifikim!

Çfarë modifikimi?

une postova cfare ms ka deklaruar

:wink:

      • Updated - - -

@google OfficeRTool2018Aug26.7z

sa me pelqen kjo menyra C2R e office-it
shkarkon cfare te duash, pa probleme pa kufizime, version/gjuhe etj
direkt nga ms, pa patur friken e file-ve te modifikuar
ms (y)