Disa fakte që nuk i keni ditur për Marijuana-n (video)

Vec tjerash, Marijuana shton oreksin dhe perdoret per te qetesuar dhimbjet!

//youtu.be/pyCOS9-epIQ

Hhahaha! Stergjyshja ime ja jepte femijeve per ti vene ne gjume hahaha!