Disa Foto te bera me Adobe Photoshop CS3

Esht e punuar me Adobe Photoshop CS3

Ky esht Vetura(Automjeti) Ime e edituar me Adobe Photoshop CS3 (:
Fotoja kryesore e Automjetit nuk esht

Eshte

Dhe kete


Esht e punuar me Adobe Photoshop CS3 dhe fotografia esht e marr nga Google.com

shum te bukura kto…vazhdo te besh dhe te tjera…

I kam bere edhe disa po nuk i kam postu hiq :S:D

pse nk i poston?keto jan shum te bukura dhe na japin nje ide si te punojme

Ja dhe kjo

Keto tjerat jan te punuar me Paint dhe jane te vitit 2008

Nese ju doni qe edhe vetura juaj te ket kesi forme ose ndryshe etj tregom un do te mundohem qe ta bej edhe ty nje (: :slight_smile:

Bravo, shume bukur :slight_smile:

mire ke talente bravo:ciao:

Shume bukur…Qenke i zoti. :slight_smile:

faliminderit (:

Shumë të bukura… Kur të blejmë makinë do të të kërkojmë ndonjë modifikim. :smiley:

BIlini me pelqyen shume bukur por te recomandoj nese do per te modifikuar makina sepse e shoh te pelqekan te recomandoj Tuning Car Studio flas per makinat kurse per photoshop perdor cs4 se pashe qe i kishe ber me cs3 . Cs4 eshte me full gjithesesi urime :wink:

Me pelqyen urime :wink:

shum fort bravo A kishe mujt mem tregu edhe mu qysh me 1 logo veq iceboy@live.at msn jem plz:)

Bini A Ke Email NEse Mundesh Te Ma QoSh

shum bukur:D:D

shum bukur

qite ndonje tuturial ose video :S

Flm pre Komente ALL :slight_smile:

Tash e Kom marr CS4 - dhe shpresoj tja marr doreN :slight_smile: :stuck_out_tongue: :fantazm:

Supper o Me render mir i paske punt veq NexT…

THnnxx :slight_smile: All