Disa licensa VLK për Windows 7 (te gjitha versionet)

Pershendetje!

Me poshte kam listuar disa licensa VLK (volume license key) per te gjitha versionet e Windows 7 me te cilat mund ta aktivizoni Sistemin tuaj Operativ Windows 7 online dhe pa probleme! Ajo çfare duhet te beni, eshte te merrni licensen copy pastaj ne Start - CMD shkruani “slui 4” (pa thojza) dhe do te hapet nje dritare si kjo:

Ku ju pastaj zgjidhni shtetin tuaj te preferuar (ne varesi se ku jetoni, nese ne Shqiperi apo Kosove, atehere do ju sygjeroja te zgjidhni United States) dhe therritni numrin falas qe shfaqet ne ekran. Kete mund ta beni permes skype! Aty i jepni kodin qe shfaqet ne ekranin tuaj dhe kompjuterin ju jep kodin aktivizues per Windows 7 dhe keshtu Windowsi juaj do te jete 100% i aktivizuar.

Licensat funksionojne 100% (jane te testuara!)

Windows 7 Ultimate

HTXFV-FH8YX-VCY69-JJGBK-7R6XP 72VG4-V3KTK-7BQYH-7GXDW-48JJ3GCHHP-39HXK-X3YWW-HPBWQ-RPGQVGMY2P-RBX7P-TQGX8-C8B9B-BGXFFJ78FT-J48BQ-HH2M7-CYVTM-MXRHY6QVYR-WQDGH-RPV2H-FH739-M462C6MGBH-4QDD8-7V9G8-WJ4KR-9JPFKBPFDC-JQMCP-7CRPX-DCT9D-CXQB9FBQFV-6VW7F-C8MXX-VTMV3-R7KKQMQ9VV-GPKFB-4R88W-H3KBT-CXMYH

Windows 7 Professional

CR969-BP6X6-7JDVR-CHX7G-YVWC4 93438 active online 
V7GT6-RFR8D-3B32Y-DKQP6-4XJ6F 3641 active online 
9F49R-GYXTM-26WD6-MG3MC-Y6QY6 2696 active online 
W9M6K-WV4VV-PRDGM-K6JMP-G877J 1417 active online 
6PK7J-HY8KQ-MKMYP-BK8JV-BTB78 1176 active online 
3XPYJ-X47MW-VFDHB-8X4XG-299TC 185 active online 
7R2QY-6JQVX-D8HBP-HY669-XB9PY 114 active online 

Windows 7 Home Premium

V3PHQ-TKQ3X-VQMVQ-G8VVD-H7MM6PVWMY-TJ7FH-Q6G8Y-JXW9F-V8RR7HX6M6-GRMMD-GWTXW-VC4MF-H7VFJ9FX2V-4VFWJ-B7QQ8-MYCB2-GFH9VBD9MQ-XBX3P-6GJGK-TY3B8-KXQ7D8YTGY-8HXKM-MX422-DTJDC-B8DR3YP4CJ-CY34B-7Q8CD-HQ3VR-X6D8X9DCJX-7BJQK-4GMYX-VXCP9-46KRWQ97DB-82QJD-7TKD7-DP73M-694RT

Windows 7 Pro / Enterprise Online / Offline Activation MAK Key

HM68C-YXFPC-7GC28-JRHFY-KBFXW 19113 active online 6JVKG-GMQCD-4F4KW-PPYXJ-DM486 DY8YR-3XMXC-YBHH9-874DY-XP7M4 477 active online J42JC-K47CB-BQPC6-T3JYH-YGXG2 48 active online YV67J-298FX-6J4YJ-QVY68-3HGQY 7TGQM-QJ9XP-G6YDB-KCF8F-Y4Y3Y

E aktivizova nje Ultimate,100% Genuine,faleminderit!

Me vjen mire qe pate sukses Kliton, per ta vertetuar 100%, e testova edhe une 1 ne VM per W7 Pro dhe rezultati sihet me posht

Ketu keni edhe disa te tjera! Te gjitha versionet e Windows 7!

https://pastebin.com/K751XF63

thanks

Activation Count updated 23/11/2014


Windows 7 PRO/Enterprise Online

CR969-BP6X6-7JDVR-CHX7G-YVWC4   Activation Count: 80222
9F49R-GYXTM-26WD6-MG3MC-Y6QY6   Activation Count: 691
W9M6K-WV4VV-PRDGM-K6JMP-G877J   Activation Count: 881