Disa thenie mbi Zemerimin

Mënyra më e mirë për të larguar zemërimin është të flasësh çfarë të të vijë për mbarë.
Volter

Zemërimi nuk na çon asgjëkund; t’i jepesh asaj do të thotë të humbasësh kohën duke e ditur që çdo sekondë është e shenjtë.
Dyfren

Eshtë fatkeq ai që nuk di ta menaxhojë zemërimin e tij.
Briant

Zemërimi vjen gjithmonë fluturim dhe ikën çalë-çalë.
Volter

Njeriut të zemëruar i duket sikur të tjerëve nuk iu vjen keq për të sa duhet.
Samuel Xhonson

Edhe më i lumturi ka një orë zemërimi, por asnjërin prej nesh nuk e ndriçon dielli përjetë.
Henrik Marks

Zemërimi që pritej, durohet më lehtë.
Saeneka i Riu

Disa momente zemërimi dhe trishtimi mund të kalohen edhe vetëm kurse për gëzimin duhen dy vetë.
Elbert Hobart

Zemërimi i dashnorëve e shton dashurinë.
Terenzio

Dhimbja na çon te hidhërimi, hidhërimi te zemërimi; po të udhëtojmë gjatë në këtë drejtim, do të humbim rrugën.
Terry Brooks

Ajo që më zemërohen më shumë është fakti se pse zemërohem.
Roberto Gervaso

Zemërohemi gjithmonë me njerëz që janë më të dobët se ne.
George Clooney

Renix Zemerimin na e solle ti qe na le qe ne mengjes pa forum deri ne kete ore :evil:

Kjo eshte thenie :lol: :lol:

[quote=Altin111";p="14343]Renix Zemerimin na e solle ti qe na le qe ne mengjes pa forum deri ne kete ore :evil:

Kjo eshte thenie :lol: :lol:[/quote]

Dikush sigurisht jo profesionist po “lamer” eshte duke luajt me faqet, duke i injektuar forma te ndyshme sulmi…
deri tani gjera te vogla pa demtuar gje dhe shpresojme mire…

[quote=ReniX";p="14351][quote=“Altin111”;p=“14343”:1iiw9pbj]Renix Zemerimin na e solle ti qe na le qe ne mengjes pa forum deri ne kete ore :evil:

Kjo eshte thenie :lol: :lol:[/quote]

Dikush sigurisht jo profesionist po “lamer” eshte duke luajt me faqet, duke i injektuar forma te ndyshme sulmi…
deri tani gjera te vogla pa demtuar gje dhe shpresojme mire…[/quote:1iiw9pbj]

Ou te na haje M… ska cte na beje :lol: :lol:

Mënyra më e mirë për të larguar zemërimin është të flasësh çfarë të të vijë për mbarë.
Volter

:oops: