Disativo Portat USB ne kompjuter

Shpesh here Memoriet USB qe venosen ne kompjuter jane burim virusesh dhe mund te na kushtojne shtrenjt.

Ky program ju lejon te bllokoni portat USB, ne menyre qe mos te perdoren per infektim.

Shkarko: [USB Port Locked](https://developer.flazznetworks.com/?usb-port-locked,6)

Faleminderit , jam munduar njher per ti bllokuar direkt por prisha dicka tjeter :S

si i bllokon se nuk po kuptoj, i bllokon mos funksionojen apo bllokon vetem mso infektohen ?

I bllokon mos te punojne!

Ne fakt @Majdi eshte dhe nje metod nga rregjistri sistemit por eshte pak e gjate :slight_smile: dhe mund te ngaterrohesh!

I bllokova portat por mu bllokua dhe dicka tjeter dhe e hoqa fare , eshte procedur pak e gjat