Dizajnuesi i Timeline, Nicholas Felton, largohet nga Facebook

Pas dy vitesh qe ishte bashkuar me Facebook, dizajneri Nicholas Felton do te largohet nga kompania. Ne nje postim ne Facebook dje, Felton tha se ai ishte “extremisht krenar per projektet qe punova ne to” dhe e quajti kohen e tij ne Facebook si nje pike te larte ne karrieren e vet, por “qe do te levizte” dhe te kthehej ne New York. Felton eshte me i njohuri qe ka punuar ne Timeline te Facebook, nje ndryshim drastik i cili ju dha faqeve te profileve nje pamje te re dhe nje menyre te re te organizimit te informacioneve. Ai do te largohet sapo Facebook te prezantoje nje vegel te re: Home, nje lansues per Android i cili i ben postimet dhe mesazhet ne Facebook te jene ne qender te nderfaqes se nje pajisjeje mobile (smartphone).