Djemtë shqiptarë te çmendur per Balerinat Seksi serbe


Si çdo fundjavë tjetër në kryeqytet gjallërinë dhe adrenalinën më të madhe mund ta gjesh në pubet apo klubet e natës. Dhe “Venue” është një ndër vendet që mirëpret gjithmonë balerina të huaja. Këtë rradhë ka qenë momenti i mikëpritjes së balerinave serbe të cilat kanë performuar ndryshe nga të gjitha koleget e tjera. Të rregulluara në mënyrën më të mirë të mundshme provokuese ato kanë mbajtur veshur “playboy”. Ngjyra e bronxtë e lëkurës ka bërë një kontrast perfekt me ngjyrën e bardhë të të brëndshmeve në formë guacke. Paparaci ka qenë këtë të premte tek “Venue” dhe ka kapur nga afër balerinat serbe të cilat për hir të së vërtetës kanë çmendur djemtë që ndodheshin në ato momente në pub, të cilët i kanë ndjekur për minuta të tëra gjatë performancave të tyre joshëse.
[align=right:31q7i66y]Gazeta Shqiptare[/align:31q7i66y]