DMCA - Te drejtat e Autorit

Digital Millennium Copyright Act - Te drejtat e Autorit

English - DMCA

If we are using your copyrighted work or other material without authorization, please feel free to contact us for removing it.
Use the link on the bottom of the page to access to the contact form and select Copyrighted Material as subject and forward us the links where this infringement is made and a copy of your original work.

This notice is valid for the lirenti.com domain an all the subdomains in it!

Shqip - Te drejtat e Autorit
Nëse faqja jonë është duke përdorur punën tuaj me të drejta autori apo material tjetër pa autorizim, ju lutem na kontaktoni për ta hequr atë.
Përdorni opsionin në fund të faqes për të hapur formën e kontaktimit. Zgjidhni Copyrighted Material si subjek dhe na shkruani adresat ky material është përdor në faqjen tonë. Gjithashtu duhet të bashkangjisni një kopje të punës tuaj origjinale.

Ky shënim është vlefshem për domain lirenti.com si dhe të gjithë nendomain-et e tij!