Donacionet per faqen!

:idea: Besoj se jo te gjithe e dine qe kur skadon serveri i forumit, administratori duhet te bleje nje te ri. Blerja e nje serveri ka nje kosto jo indiferente.
Si mendoni sikur te marim pjese, te kontribuojme ne blerjen e serverit te ri.

:arrow: Per informacione te metejshme stafi drejtues do te jape te dhenat e duhura ose mund te dergoj dhurimin ne adresen paypal:

Falenderojmë [b]EMAUS[/b] per kontributin e saj prej 100 €. Faleminderit nga zemra

Falenderojme dhe te gjithe anetaret qe mbeshtesin kete inisjative.

Falenderojme Poligrafistin per dhurimin e tij per kete projekt.

Te faleminderit ne emer te te gjithe anetareve dhe bordit drejtues.

Poligrafist dhe une te falenderoj nga zemra per kontributin tend. Zoti ta shperblefte dhjetefish .

faleminderit Renix dhe Emaus por mendova kur un harxhoj pare larte e pashte per budadalleqe pa vlere pse mos dhuroja dicka ke lirenti ku me te cilin kaloj nje kohe mjaft te mire
edhe njehere ju faleminderit juve

Bravo Poligrafiksi!

Edhe shoku do bej nje dhurim, por sa te me zhbllokohet karta se me duhet ta riaktivizoj! :smiley:

Falenderojme nje Anetar per donacionin e tij!

Po dhuroj edhe un ! :slight_smile: