Duke kujtuar gjërat e vjetra,thjesht qeshim!!

Nëse ndonjëherë dëshiron të qeshësh me gjëra të kota atëherë ia vlen t’a shikosh këtë BMW (Made in Kosova)
hehehehe(edhe tani me qeshet):slight_smile:

bmw e vjeeterrr.jpg

Make new friends,keep old.New are silver,old are gold!!

Hahahah cne made in Kosova kjo?

loool :smiley: me ne fund na doli “1 prodhim vendor” :smiley:

se hon’ e don’ t`marun prej serbis (n)!

po un qe nuk qesha ? :eh:
;p

Nuk je vetem :wink: sme qeshet as mua, nuk e di pse, ndoshta nuk i kuptoj humoret :mendoj:

antikja cdo her paguhet me shum

jo jo , un per humore jam e para xhanem…por tek kjo snuk :roll:

lol, po tema nuk tha qe “qeshni ose mos komentoni” !! Haha :smiley:

Komike eshte ajo vetura, qe eshte lloji “Lada” (besoj…) dhe qe i kane shkruar aty BMW X7 qe ky lloj akoma nuk ka dal :smiley:

Renault 4 !

:rolleyes:

Po po Renault 4.Në Gjk. gjindet…

Budallai qesh me vete kam degjuar :wink: - por te shofesh foto humoristike dhe do qeshesh