e beni dote kete qe bene ky

//youtu.be/w4vW3fsJ8pk

ca thot ai re kushedi sa e ka matur dhe sa plane ka ber ai …:D…( tani po iki ta provoj dhe une :smiley: ) …hahahha :smiley:

o majdi kur ta besh filmoje me celular dhe postoje ta shohim edhe ne:D:D:D

//youtu.be/oiNaadVOQEM

Ate te paren edhe mund te marr mundimin ta provoj, por kete te 2-ten asnjehere. :smiley:

Tek e para e marr pak mundimin po shum veshtir me u bo,kurse e dyta sbehet fare haahahahahahahhaha…

o aurel po ku de kem kohe une ta filmoj me celular se sa ta bej ate direkte do iki ne spital …:p:p:p

o majdi po qe per ne spital mos e provo fare.:D:D:D

keshtu thashe dhe une se eshte keq pastaj :smiley: