E pabesueshme: Kjo që shihni nuk është fotografi (Foto) !!

Autor i këtij punimi të mahnitshëm është 22 vjeçari Diego Fazio.
Ai është një piktor i cili ka fituar shumë shpërblime. Në këtë punim ka punuar 200 orë dhe atë vetëm me… laps grafik!

e kam pare dje ne fb, por sdi cfare te them... Sbesoj te jete pikturuar…

po prandaj quhet Lajm . SEPSE ESHT I VESHTIR PER TU BESUAR…ne te kundert do ishte dicka e zakont .
Un per vete e besoj …:roll:…dhe pse mendoj se fotoja siper ka pak photoshop (per ta ber dhe me te bukur punen e artistit )

E paska shkrir talentin