E pabesueshme! Nje kokerr molle, 2 ngjyra, 2 shije. Arsyeja?

Specialistet e agrikultures, pretendojne se kjo shfaqje e çuditshme e molles dy ngjyreshe, mund te kete ndodhur per shkak te nje anomalie gjenetike, gje shume e rralle persa i perket agrikultures, pasi kjo mund te ndodhe nje ne 1 milione!
Kur 72-vjeçari nga Britania, Ken Morrish pa mollen dyngjyreshe tek varej ne pemen e kopshtit te tij, kujtoi se dikush po i bente shaka!
Por, duke pare me me hollesi mollen, kuptoi se nuk kishte te bente me nje shaka te radhes, por me nje gje reale, ku kokrra e molles ne gjysmen e saj ishte e kuqe dhe ne tjetren jeshile.

Specialistet e agrikultures, pretendojne se kjo shfaqje e çuditshme e molles dy ngjyreshe, mund te kete ndodhur per shkak te nje anomalie gjenetike, gje shume e rralle persa i perket agrikultures, pasi kjo mund te ndodhe nje ne 1 milione!
“Kultivoj molle, ketu e 45 vjet dhe per here te pare shikoje nje gje te tille. Nuk eshte vetem diferenca ne ngjyre, por dhe ndarja simetrike midis dy ngjyrave”, deklaroi Ken.
Nderkohe, duhet theksuar se ana e kuqe e molles, ishte me e shijshme se ana e jeshile. “Kjo i dedikohet rrezatimit me te madh diellor qe perfitoi siperfaqja e “shijshme” qe kishte fryti ne ate ane”, thone specialistet.

Vetem 1 kokerr apo e gjite pema i bene te tilla keto? :mendoj:

Wow sa e papar kjo