E refuzoi te dashuren para 10 personave

Propozimi për martesë i një vajze kineze shkoi në drejtim të gabuar kur i dashuri i saj e refuzoi para dhjetra dëshmitarëve.

Pasi ia dërgoi të dashurit të saj një mesazh që të vijë dhe ta takojë, vajza në fjalë u ngjit në maje të makinës së saj me një buqetë lulesh në dorë. Në dritaren e makinës kishte shkruar fjalët “Martohu me mua”.

Por kur arriti i dashuri i saj përgjigjia e tij befasoi masën e grumbulluar pasi ai e refuzoi ofertën. Ai tha: “Është dashur që unë të të propozoja ty. Sido që të jetë, tash më s’më ka mbetur asgjë dhe nuk mund të të bëjë të lumtur. Nëse mund të më presësh mua për tri vite dhe nëse deri atëherë do të mund të blejë shtëpi e makinë, unë do të të propozoj ty”.

Propozimi romantik ndodhi në Universitetin Wuhan gjatë festivalit të lulëzimit të qershive

Hajde jete te lumtur :slight_smile:

owwwwwwwwwww me kushteee ee :stuck_out_tongue: ncnc

QEnka i sinqert …

ska pas faj tybe :smiley: A shtyhet jeta me budall ? (Jo me t`meta fizike, por kuptimi njeri i trashe!)

I sinqert por dhe budalla haha

dashuri e pa par hahha