Edhe nje zbulim nga jeta e Michael Jackson-it

Motra atraktive medicinale ka pranuar qe per 20 mije funta te jete nena surrogat e Prince Michael II. Keto para ajo i ka pranuar qe t’i ndihmoje familjes.

20 mije funta i kishte marre motra medicinale e cila per kete shume kishte pranuar qe te jete nena surrogat e djalit me te vogel te Michael Jackson-it, te voglit Blanket. Mbreti i pop-it, thuhet ne kete raport, se vet e kishte zgjedhur meksikanen Helena-n, qe te jete nena surrogat e Prince Michael II, pasi qe i kishte shikuar me pare edhe disa nena te mundshme surrogat, te cilat i ishin ofruar, njofton revista britanike ‘Daily Mirror’.

Sperma ishte e Michael Jackson-it

Helena e kishte pranuar kete oferte, njofton ‘Mirror’, qe keto para te fituara t’ia dergoje familjes se saj ne Meksiko. Sipas burimeve te njejta sperma me te cilen eshte ngjizur Blanket ishte e Michael-it, por ende nuk dihet saktesisht se kush eshte nena biologjike. Jackson kishte vendosur per Helena-n, pasi ajo ishte terheqese, intelegjente dhe stabile. I ka pelqyer edhe fakti qe eshte moter medicinale, dhe siq behet e njohur qe ne tere kete ‘aventure’ nuk kishte pasur as problemin me te vogel.

Avokati e kishte marre femijen menjehere pas lindjes

Per ate qe eshte paguar, Helena i kishte fituar parate ‘shkelqyeshem dhe pa verejtje’, njofton ‘Mirror’. Maria Castillo, mjekja qe e ka sjell ne kete jete Blanket-in e vogel, pohoi qe kjo vajze e kishte kryer lindjen vet, pa ndihmen e kengetarit te njohur. ‘Ne lindje ishte i pranishem avokati. Menjehere pas lindjes se femijes, ai e kishte marre me vete. Kur ka perfunduar lindja, nuk e kam ditur se kujt i perkiste ky vogelush’, rikujton ato momente Castillo.