Efekt shiu ne Photoshop

Per te mesuar si te krijoni nje efekt shiu artificial, ndiqni keto hapa fare te thjeshte ne photoshop!


HAPI 1:
1- Hapni nje imazh natyre dhe krijoni nje layer te ri. Qendroni ne layrin e ri dhe shkoni tek Filter>Render>Clouds. Ndryshononi Opacity ne 60% ne panelin e layer.

HAPI 2:

Me pas shkoni ne Filter>Noise>Add Noise dhe jepni te nejtat vlera si ne imazh.

HAPI 3:

Me pas shkoni tek Filter>Blur>Motion blur dhe po te njejtat vlera si ne imazh.
Pasi ta keni bere ate ndryshoni blending mode te imazhin ne screen dhe shikoni ndryshimet.

FUND:

Efekti i marre eshte ky siper:

Uroj tu pelqej! Mire u degjofshim ne mesimet e tjera!
ReniX

super shoki e paske ndreq

shum shum bukur :smiley:
qenke gjeni ti Renix :wink:

Shum fort haver bravo veq tepara:D e pata edhe 1 pytje un:$ A kishe mujt mem tregu mu qysh me bo 1 logo veq pom vyn me photoshop cs3 ekom amo sdi me bo sen me to:$ plz nese kishe mujt mem tregu

Bravo Reni shpresoj te shohim edhe te tjera :slight_smile:

ma kjart a kish ba bre :S

me pelqeu ky mesimi .flm

shum post i mir

fiksim fare paska dal

po kjo del shum mire

flm shum shoki