Efron në rolin e agjentit

Zac Efron ka siguruar një rol të ri në adaptimin filmik të librit komik “Fire”.
Ylli i “High School Musical” ka nënshkruar të luajë në filmin, i cili flet për një student që rekrutohet nga Agjencia Qendrore e Inteligjencës- CIA, i cili më pastaj kupton se punëdhënësit e tij duan ta vrasin.

Aktori 22-vjeçar, njëherit është edhe producent ekzekutiv i këtij projekti.


Urime, dhe pse ngjaka cik si femer!

mase eshte edhe femer reno si dihet …