Eklipsi henes me 15 Qeshor

Foto nga Eklipsi i Henes me 15 Qeshor 2011!

Dhe disa te tjera:

Vet i ke shkrep … Bukur … :smiley:

Po vet, nga dritarja dhomes :stuck_out_tongue:

Kjo duket me nga afer:

wee ca mjeshtri ky fotografi ee !..ne asnje foto se kisha par henen kaq bukur me par !

flm :stuck_out_tongue:

njejt si labja :smiley:

po un se paskam pare fare ket eklipsin :expressionless: