Endrrat e se ardhmes

qdo njerii ne bote ka deshire te realizoj endrrat e tij por sa ne mundohemi ti realizojme ato dhe sa kemi fate nuk i dihet asnjeher njeriu gjithmone duhet te kete perkrahje nha dikush e sidomos personat e dashur si familja e tij secili nga ne kemi deshira dhe duam ti kthejme ne nje realitet te organizuar pra si thone njerzit vetem njeriu i shendosh ka 100 deshirandersa i semuri vetem 1 te jete i shendosh…
te jesh i shendosh nuk ke nevoj te merzitesh per asgje se te gjitha vin me kohe
te jesh i semur dueht te merzitesh sepse ose do sherohesh ose do vdesesh
nese do vdesesh duhet te merzitesh sepse ose duhet te shkosh ne parajs ose ferr
keshtu pra e vetmja mundesi per tu ndier dikushi ne jete eshte te jesh vetevetja deh te jesh i shendetshem sepse asgje nuk behet origjinale pa poseduar ndonjeren nga keto dy
prandaj o njeri jetoje jeten ashtu si te vije por jo edhe e shfrenuar ajo jete sia vlen te vazhdohet

dreams come true when the pray are real