Facebook blenë Instagram

Per rreth nje Miliard Dollar rrjeti Socjal Facebook e merr Sherbimin per Foto - Instagram. “Instagram do te qendroje i njejti” thuhet nga Facebook.

Se fundmi rrjeti socjal Facebook beri nje blerje goxha te madhe, me kosto prej rreth 1 Miliard Dollar (760 Mio Euro), ku ky i fundit hodhi mbi vete Sherbimin e Fotove - Instagram. “Tani ne mund te punojme me afer me grupin e Instagram” tha CEO i Facebook te Henen ne Profilin e tij, Facebook. Me Instagram ne nje Smartphone (telefon i mencur) ju mund ti ndani fotot e saposhkrepura me miqte tuaj, apo me te njohurit e tjere qe i keni ne rreth. Instagram gjithashtu po kooperon (bashkepunon) me Twitter dhe Tumblr. “Instagram do te qendroje sic eshte” tha Chef-i i Sherbimit per Foto, Kevin Systrom ne nje Blog. Sebashku me Facebook priten te vijne funksione te reja ne Instagram. Blerja e Instagram u be me disa para kesh ne dore dhe disa nga Aksionet e Facebook.

Lajmi i dites: Instagram dhe Facebook

Shum para po ecen facebook