Facebook do te prezantoje sherbimin e ri "Facebook-Gifts"

Ne te ardhmen, permes Facebook mund te dergohen dhurata reale. Kete sherbim te ri do ta prezantoje Facebook ne fillim te Nentorit.

Facebook i ka ftuar gazetaret per prezantimin e nje sherbimi te ri i cili do te behet me daten 1 Nentor. Me “Facebook-Gifts” Rrjeti Socjal do te hedhe per here te pare hapin drejt shitjes online me objekte reale. Permes nje shitoreje, perdoruesit mund te zgjedhin nje dhurate dhe ta dergojne ate tek nje shok/shoqe ne Facebook. Pervec tjerash do te ofrohen bluza, arushe pellushi sidhe gjera te ngrenshme/ushqimore.

Dhurata fillimisht do te dergohen virtualisht permes Facebook. Marresi mund ta shkembeje produktin ne raste urgjente me nje tjeter, jep adresen e vet dhe e merr paketen me poste. “Facebook Gifts” per fillim do te jete i disponueshem vetem ne USA. Prezantimi me 1 Nentor do te mbahet ne New York.

GJe e mir do jet