Facebook e përvetëson shërbimin Beluga

Facebook së fundmi ka përvetësuar shërbimin Beluga, i cili njihet si shërbimi më i famshëm sa i përket dërgimit grupor të mesazheve për sistemet operative Android dhe iOS të Apple.

Ky shërbim është i dizajnuar të ndihmojë një grup miqësh të jenë në kontakt me komunikim në kohë reale, siç edhe mund të vëreni në sqarimin e saj më poshtë.

Që nga koha e lansimit, ne e kemi çmuar shumë tërë entuziazmin dhe feedback-un pozitiv nga përdoruesit tanë. Tani, ne jemi të kënaqur që do ta kemi mundësinë të vazhdojmë ta bëjmë këtë si pjesë e ekipit të Facebook.

Ende nuk është bërë e çartë së çka ka menduar Facebook të bëjë me këtë shërbim, ndërsa është thënë se funksionimi i këtij rrjeti social do të vazhdojë të jetë i njëjtë, siç është për momentin.