Facebook Emoticons per chat

Nuk jam 100% i sigurt nese eshte postuar kjo teme me heret, por nese eshte ashtu, atehere mund ta mbyllni!

Disa emoticons (emocione, smilies, figurina) per Facebook qe mbase nuk i keni ditur!

domethenja e tyre eshte gjermanisht, por ju e shikoni figurinen dhe simbolin se si behet dhe besoj qe nuk eshte ndo1 problem i madh gjuha!

Nese dikush has probleme, shkruani ne teme dhe do te mundohem te ju ndihmoj (:

Te gjitha keto nuk mbahen ment! Klasiket qe perdori jan :slight_smile: :frowning: :smiley: :stuck_out_tongue: