Facebook fillon me emaila

Përdoruesit më me fat në Facebook, sot kanë pranuar një porosi e cila i fton ata për përdorimin e Facebook Messages, shërbimit të ri i cili mundëson krijimin e emailit personal në këtë rrjet social, dhe shumë më shumë se kaq.

Më saktësisht, bëhet fjalë për përbrërjen e re të porosive elektronike në Facebook, në të cilën secili përdorues që ka profil në këtë rrjet social do ta ketë adresën e tij personale në shërbimin e Mark Zuckerberg-ut , ndërsa thuhet se kjo do të jetë më ndryshe se sa emaili i zakonshëm, pa rubrikën “subject” e shumë detaje tjera që e ndryshojnë emailin, njëherë e mirë.

Nëse nuk jeni në mesin e atyre që kanë marrë ftesën për përdorimin e Facebook Messages, atëherë këtë mund ta kërkoni në https://www.facebook.com/about/messages/. Natyrisht, nëse keni profil të hapur.

Interesante, te shofim mos na thjeshtesone pune dhe jo te na hapi.

… o.O me fal un akoma nuk po e kuptoj kete … ma sqaroni nje cik memir ju lutem ???

Do te thote pak a shume qe ka hapur nje sherbim te ri te ngjashem me hotmail, gmail, yahoo, etj…Tani ti mund te kesh nje poste elektronike nga facebook…:slight_smile:

… o.O bobooo un kur nuk dal tani online ne chat lere me von pastaj :stuck_out_tongue: … nuk po me pelqen kjo gje !!

Intereante ta provoj nje here nese na jepet mundsia.

dhe ai vete qe e ka krijuar se ka kuptuar mire. Mendoj se do jete diçka midis CHAT dhe EMAIL?

un mendoj se do te jet sikur @hotmail.com apo @gmail.com ose @yahoo.com kjo do te jete @facebook.com dhe do te kesh nje poste elektronike krejt normale sikur te permendurat me lart, dhe do t’mund te pranosh e-mails nga shoket ne facebook si “message” po ne inbox @facebook.com poashtu mund te dergosh

Ashtu e kisha menduar dhe un Iceman

hahahaha … te shofim ateher kur te dali …

hahahaha … te shofim ateher kur te dali …

shume bukur, duhet provuar edhe kjo!

I erdhi ndonjeri emaili i konfirmimit?

mua ende jo :|…