Facebook Gifts, shërbimi më i ri i gjigantit social

Të enjten, gjiganti i rrjetit social ka shpalosur shërbimin më të ri të shkëmbimit të dhuratave të quajtur Facebook Gifts.

Ky shërbim u mundëson mbi 950 milion anëtarëve të Facebook të shkëmbejnë dhurata përmes profileve të tyre. Ndër 100 partnerët e përmendur deri më tash janë Starbucks, Magnolia Bakery dhe 1-800-Flowers.

Dhuratat, që do të jenë të arritshme përmes aplikacionit në Android si dhe faqes së Facebook, po futen fillimisht ngadalë në një numër të vogël të profileve të përdoruesve të Facebook në Amerikë. Ndërsa, aplikacioni për iPhone pritet të vij mbrenda disa javëve.

Dhënia e dhuratave online mund ti mbështes synimet e ardhshme të Facebook të hyj në tregun e teknologjisë mobile. “Është sinjal i mirë që Facebook po eksperimenton me metoda të ndryshme që të rris të hyrat” ka thënë analisti i Wedbush Securities, Michael Pachter. “Nuk mendoj se është biznes i madh por, do të bëhet” ka shtuar analisti.

Shërbimi i ri është rezultat i blerjes së majit nga Facebook të Karma, kompani e cila mirret me shitjen e dhuratave në internet.

Burimi: Telegrafi!

Vetem per ne Usa!

Kurse per bizneset qe kan faqe ne Facebook, eshte mundesia te vendosin Oferta te ndryushme! Per momentin falas por me vone do behen me pages!

gje e mire kjo…

Si funksionon kjo ReniX
Si mund te vendosen oferta? :slight_smile:

Shkon tek faqja dhe aty ke ate Offers:

Ke tre mundesi. Online, ne dyqan apo te dyja!