Facebook ndryshon pamjen e fotove

Facebook ka ndryshuar menyren e shikimit te fotografive duke sjellur keshtu disa permiresime. Ne sistemin e ri qe do te azhornohet se shpejti per te gjithe mund ti shohim fotot me te zmadhuara, mund ti shohim fotografite qe jemi etiketuar ne to dhe gjithashtu mund t`i shohim edhe ato qe i kemi ndare me te tjeret (share) sidhe albumet qe kemi krijuar.

Tani eshte me e lehte te ju tregojme shokeve dhe miqve qe kemi ne Facebook fotot qe i kemi si Favorite. Mund te klikoni butonin yll qe t`i beni fotot me te rendesishme apo favorite. Keto ndryshime te reja se shpejti do te vijne per te gjithe perdoruesit e Facebook.

Shume te lezetshme keto collage te fotove :slight_smile: